Acoperisul salii de sport din cadrul complexului sportiv situat in Izvorul Muresului a ars integral, miercuri seara, a anuntat presedintele ANS, Florian Gheorghe (foto dreapta). Conform datelor oferite de ANS, incendiul a fost declansat de flacara pe
Acoperisul salii de sport din cadrul complexului sportiv situat in Izvorul Muresului a ars integral, miercuri seara, a anuntat presedintele ANS, Florian Gheorghe (foto dreapta). Conform datelor oferite de ANS, incendiul a fost declansat de flacara pe care o foloseau muncitorii prezenti la efectuarea lucrarii de reabilitare a acoperisului. "Din intamplare sau neglijenta, flacara pe care o foloseau muncitorii pe acoperis a aprins izolatia. Stiu ca n-au fost victime, dar oricum am trimis o comisie la fata locului, pentru a evalua si cuantumul pagubelor", a declarat oficialul ANS. Alertati de administratorul bazei sportive, pompierii militari din Gheorghieni au ajuns rapid cu cinci autospeciale la fata locului si s-au luptat cu flacarile timp de trei ore, deoarece sursa de apa din localitate s-a dovedit insuficienta. Directorul bazei a informat staff-ul ANS ca incendiul a distrus 800 de metri patrati de acoperis, 400 de metri patrati de lambriuri si podea si toate echipamentele sportive, pagubele fiind destul de insemnate, mai ales ca sala nu era asigurata. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.