In timp ce reprezentantii la varf ai MAI si ai Jandarmeriei se lupta sa opreasca actele de violenta din sport, la un meci din Divizia A de handbal masculin, dintre HC Arad si Olimpic Sighisoara, incheiat cu victoria echipei oaspete, cu 32-31, au fost
In timp ce reprezentantii la varf ai MAI si ai Jandarmeriei se lupta sa opreasca actele de violenta din sport, la un meci din Divizia A de handbal masculin, dintre HC Arad si Olimpic Sighisoara, incheiat cu victoria echipei oaspete, cu 32-31, au fost inregistrate incidente desprinse parca din filmele de groaza, dupa cum afirma arbitrii intalnirii, acuzati cu vehementa de gazde ca ar fi ajutat "echipa federatiei" sa castige. Conform raportului trimis la FRH de arbitrii Bogdan Boldea si Florin Toaca, meciul a fost presarat cu multe duritati si injurii, campionul lipsei de fair-play fiind aradeanul Adrian Draghici, reclamat de cavalerii fluierului "pentru lovirea, bruscarea si vatamare grava a arbitrilor, pentru presiuni asupra arbitrilor de a scrie in raportul de joc date neconforme cu realitate si pentru incitare la violenta a spectatorilor si jucatorilor". Din pacate, la finalul partidei din Sala "Victoria", arbitrul Boldea a fost lovit cu bestialitate in plina figura de un spectator si a cazut la podea in stare de inconstienta. Dupa ce doctorul echipei oaspete si cel al salii i-au acordat primul ajutor, Boldea a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean Arad, unde a fost pus sub perfuzii si diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut inchis si comotie cerebrala, inregistrat cu nr. 1924 la data de 19.03.2006. Cazul a intrat deja in atentia Comisiei de Disciplina a FRH, urmand sa se stabileasca vinovatii si cuantumul suspendarilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.