Producatorul german de medicamente Shering analizeaza posibilitatea de a vinde unele divizii, pentru a se proteja fata de oferta de preluare de 14,6 miliarde de euro din partea companiei rivale Merck, informeaza Reuters. Shering ar putea renunta la
Producatorul german de medicamente Shering analizeaza posibilitatea de a vinde unele divizii, pentru a se proteja fata de oferta de preluare de 14,6 miliarde de euro din partea companiei rivale Merck, informeaza Reuters. Shering ar putea renunta la divizia de diagnostic, in schimbul careia ar obtine circa cinci miliarde de euro. O sursa bancara a declarat ca grupul german Siemens si cel olandez Philips urmaresc de mult timp conectarea activitatii lor cu cea a companiei Shering, pentru a-si spori puterea in domeniul diagnosticarii. Conducerea Shering considera pretul avansat de Merck prea scazut pentru a incepe negocierile. Grupul nou format s-ar plasa pe prima pozitie in topul german de profil.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.