Conducerea postului Realitatea TV afirma ca are o acoperire comparabila cu a celorlalte statii generaliste comerciale, astfel incat problema accesului publicului la vizionarea partidei Steaua - Rapid nu exista. "Programele Realitatii TV pot fi urmari
Conducerea postului Realitatea TV afirma ca are o acoperire comparabila cu a celorlalte statii generaliste comerciale, astfel incat problema accesului publicului la vizionarea partidei Steaua - Rapid nu exista. "Programele Realitatii TV pot fi urmarite de catre toti abonatii companiilor de cablu, de pe teritoriul Romaniei, la fel ca si in cazul altor televiziuni comerciale. De asemenea, Realitatea TV detine, impreuna cu afiliatii sai, 21 de licente de emisie terestra", se arata intr-un comunicat remis presei de catre conducerea acestei televiziuni. Semnatarii comunicatului sustin ca postul de televiziune amintit are acoperire comparabila cu a celorlalte televiziuni comerciale generaliste si considera ca initiativa Consiliului National al Audiovizualului "este de natura sa influenteze negativ negocierile aflate in derulare in vederea achizitionarii drepturilor tv pentru meciul tur Rapid - Steaua". CNA si-a exprimat public regretul ca meciul de fotbal dintre Steaua si Rapid, din cadrul cupei UEFA, eveniment sportiv de interes national, va fi difuzat de un post de televiziune de nisa. Realitatea TV a achizitionat drepturile de televiziune pentru meciul Steaua - Rapid, returul din sferturile de finala ale Cupei UEFA, pentru o suma record de 200.000 de euro, plus TVA. Partida este programata sa se desfasoare pe 6 aprilie, iar calitatea transmisiilor va fi asigurata de o echipa de televiziune din strainatate, specialisti in transmisiuni sportive. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.