Aproape o suta de sindicalisti din cadrul Confederatiei Nationale Cartel Alfa au pichetat Prefectura Constanta, ca semn de protest fata de majorarea tarifelor la gaze si energie. Potrivit secretarului general al filialei Constanta a gruparii sindical
Aproape o suta de sindicalisti din cadrul Confederatiei Nationale Cartel Alfa au pichetat Prefectura Constanta, ca semn de protest fata de majorarea tarifelor la gaze si energie. Potrivit secretarului general al filialei Constanta a gruparii sindicale, Ion Caraignat, majorarile respective sunt aberante si nejustificate, iar Guvernul ar trebui sa aplice cresterile de preturi la gaze si energie in mod gradual si sa tina cont de interesele economiei si de puterea financiara a populatiei. Revendicarile sindicalistilor au fost prezentate prefectului Constantei, Danut Culetu, caruia i s-a comunicat ca, daca nu se va tine cont de nemultumirile exprimate, Cartel Alfa va continua actiunile de protest.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.