O tanara de 18 ani fara adapost a stat ieri mai bine de o ora in fata morgii Spitalului Judetean de Urgenta Constanta cu bebelusul mort in brate, pana cand copilul a fost preluat de medicii legisti care vor stabili cauza decesului. Ea locuieste la g
O tanara de 18 ani fara adapost a stat ieri mai bine de o ora in fata morgii Spitalului Judetean de Urgenta Constanta cu bebelusul mort in brate, pana cand copilul a fost preluat de medicii legisti care vor stabili cauza decesului. Ea locuieste la groapa de gunoi impreuna cu sotul, socrul si alti trei copii ai sai, cel mai mare in varsta de patru ani. Tanara spune ca pe ultimul copil l-a adus pe lume intr-o luna de iarna, dar nu isi aminteste cand anume.
Ea a declarat ca ieri dimineata cand s-a trezit a observat ca bebelusul nu mai respira si a iesit pe strada, iar un trecator a chemat o Salvare care a dus-o, impreuna cu copilul la spital. Aici, copilul nu a fost inregistrat, cadrele medicale de la urgenta medicala pediatrie sustinand ca bebelusul venise insotit de un cadru medical calificat de la Ambulanta, care a declarat decesul acestuia. Femeia a fost indrumata sa mearga cu copilul mort la morga spitalului. Personalul medical de aici a anuntat Politia, iar la fata locului s-a deplasat pentru cercetari un echipaj. Pana la sosirea unor angajati de la morga Cimitirului Central, tanara a stat mai bine de o ora cu copilul mort in brate, asteptand pe o banca.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, Sarmizia Fetcu, a precizat ca sunt asteptate rezultatele necropsiei pentru a se stabili cauza mortii copilului si pentru a fi luate masurile legale. Pe de alta parte, Directia Judeteana de Sanatate Publica Constanta a declansat, la randul sau, o ancheta. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.