Presedintele Consiliului de Administratie al lui FC National, Constantin Iacov, a declarat ieri ca nu este "in razboi" cu managerul general al Stelei, Mihai Stoica, apreciind ca acesta ar trebui sa-si controleze mai intai reactiile fata de suporteri.
Presedintele Consiliului de Administratie al lui FC National, Constantin Iacov, a declarat ieri ca nu este "in razboi" cu managerul general al Stelei, Mihai Stoica, apreciind ca acesta ar trebui sa-si controleze mai intai reactiile fata de suporteri. "Nu am cu ce sa ma simt vinovat. Afirmatiile mele au fost prezentate corect. Nu sunt in razboi cu nimeni, nici macar cu Mihai Stoica. El ar trebui sa-si controleze in primul rand reactiile fata de suporteri si ceilalti oameni. Daca voi face si eu plangere? Nu ma cobor la nivelul asta. Ramane sa-si probeze acuzatiile lor", a spus Iacov. Oficialul gruparii "bancare" a afirmat ca la meciul cu Steaua, din etapa a 17-a a Diviziei A, a existat o "stare de nervozitate". "In fotbal se mai intampla si accidente, dar important este ca au fost involuntare", a mai spus Iacov. Altfel, litigiile aparute dupa meciul de duminica vor fi analizate in 29 martie. FC Steaua a facut un memoriu la LPF in care cere sanctionarea presedintelui CA al FC National, Constantin Iacov, care a declarat ca nu stie de ce directorul executiv stelist Valeriu Argaseala l-a tot cautat, inaintea meciului, incepand cu ziua de sambata, sugerand ca acesta ar fi vrut sa-i propuna un aranjament. Argaseala a precizat ca dorea doar niste invitatii la meci si a anuntat ca dupa solutionarea cazului de catre instantele sportive il va actiona in instanta pe presedintele CA al FC National, asa cum vor face "toate persoanele fizice din structurile FC Steaua vatamate prin afirmatiile calomnioase ale lui Iacov". De asemenea, FC Dinamo a trimis un memoriu la LPF, solicitand analizarea declaratiilor finantatorului gruparii steliste, Gigi Becali, care a acuzat dur arbitrajul, spunand ca echipa sa a fost dezavantajata clar in partida cu FC National si ca la mijloc se afla gruparea din Soseaua Stefan cel Mare, care da bani arbitrilor. "Vrem sa vedem exact ce reclama fiecare si ce dovezi are. Vom vedea pe cine vom convoca pentru sedinta de miercurea viitoare", a declarat Alexandru Boc, vicepresedinte al LPF si al Comisiei de Disciplina a FRF. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.