Cadrele medicale sunt nemultumite de nerespectarea protocolului semnat, la inceputul lunii februarie a.c., intre ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu si Federatia "Sanitas". "Liderii federatiei se vor intalni, astazi, cu membrii Comisiei de Monitoriz
Cadrele medicale sunt nemultumite de nerespectarea protocolului semnat, la inceputul lunii februarie a.c., intre ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu si Federatia "Sanitas". "Liderii federatiei se vor intalni, astazi, cu membrii Comisiei de Monitorizare a Ministerului Sanatatii (MS) pentru a analiza in ce masura prevederile protocolului au fost respectate. Am aflat ca la intalnire nu va veni ministrul Sanatatii, ci doar secretarul de stat pentru Relatia cu Parlamentul Ervin-Zoltan Szekely. Observam ca ministrul Nicolaescu este preocupat mai mult de problemele politice, decat de soarta cadrelor medicale", ne-a declarat Marius Petcu, presedintele Federatiei "Sanitas". Acesta a adaugat ca "exista inca spitale in care nu a fost acordat al 13-lea salariu, desi acesta trebuia sa ajunga la cadrele medicale pana la sfarsitul lunii februarie a.c." si ca sunt probleme cu acordarea sporurilor salariale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.