Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Salaj au efectuat o serie de controale atat in ceea ce priveste respectarea legislatiei muncii, cat si a normelor de sanatate si securitate in munca. Astfel, in domeniul relatiilor de munca a
Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Salaj au efectuat o serie de controale atat in ceea ce priveste respectarea legislatiei muncii, cat si a normelor de sanatate si securitate in munca. Astfel, in domeniul relatiilor de munca au fost verificati 59 de agenti economici, 15 dintre acestia fiind sanctionati cu amenzi in valoare totala de 37.500 RON. La 5 dintre ei inspectorii au depistat 6 persoane care nu aveau incheiate contracte individuale de munca, iar alte 10 societati comerciale nu si-au depus la termen actele privind incheierea contractelor individuale de munca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.