"Poli" Timisoara se gandeste la titlul de campioana. Distanta de trei puncte fata de liderul Dinamo si un punct fata de Steaua, echipa pe care o vor intalni duminica in campionat, le-a dat incredere banatenilor. Ovidiu Petre (foto), mijlocasul lui "P
"Poli" Timisoara se gandeste la titlul de campioana. Distanta de trei puncte fata de liderul Dinamo si un punct fata de Steaua, echipa pe care o vor intalni duminica in campionat, le-a dat incredere banatenilor. Ovidiu Petre (foto), mijlocasul lui "Poli", a precizat, in cadrul unei conferinte de presa, ca timisorenii vor merge la Bucuresti pentru a castiga. "O sa facem tot posibilul sa scoatem un rezultat bun, cu toate ca o sa intalnim, probabil, cea mai buna echipa din campionat", a spus jucatorul. La randul sau, fundasul Gabriel Canu a declarat ca orice elev doreste sa-si depaseasca profesorul, facand aluzie la faptul ca in meciul de duminica il va intalni pe fostul sau antrenor, Cosmin Olaroiu. Ovidiu Petre a comentat noul sistem de premiere stabilit de conducere, potrivit caruia jucatorii vor fi recompensati financiar doar daca obtin cel putin 8 puncte in primele patru partide din retur. Timisoara a acumulat deja 6 puncte in primele doua meciuri si va intalni in urmatoarele doua partide Steaua, in deplasare, si Rapid, pe teren propriu. "Noi speram sa luam nu 8, ci 12 puncte! Sistemul este unul normal. Si cu sistemul dinainte, tot era important sa castigam pe teren propriu, sa adunam puncte. Noi zicem ca sistemul impus de conducere este unul destul de bun", a spus Petre. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.