Noul presedinte al Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a cerut sa-i fie scoase tablourile din biroul pe care-l va ocupa, spatiu utilizat, pana saptamana trecuta, de pesedistul Adrian Nastase. Fostul sef al deputatilor si-a carat mobilierul
Noul presedinte al Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a cerut sa-i fie scoase tablourile din biroul pe care-l va ocupa, spatiu utilizat, pana saptamana trecuta, de pesedistul Adrian Nastase. Fostul sef al deputatilor si-a carat mobilierul propriu, sambata, cu ajutorul personalului din Parlament, fara a angaja o firma pentru aceasta operatiune. "Adrian Nastase nu a angajat o firma anume. Noi avem la Parlament resursele necesare: carausi, tamplari, femei de serviciu. Mobila a fost carata de femeile de serviciu iar restul lucrurilor cu niste carucioare, pana la etajul patru", a explicat ieri o reprezentanta a Biroului de Presa a Camerei. Cu toate acestea, Nastase a utilizat personalul Camerei in folos personal intr-o zi de sambata, care este zi nelucratoare.
Olteanu prefera pictura moderna
Olteanu a spus ieri, la intalnirea cu presa, ca nu i-au placut tablourile pe care le-a gasit in birou si a rugat sa fie scoase. "Prefer, ca gen, o linie mai moderna", a explicat Olteanu, citat de Mediafax. El a sustinut ca mobilierul pe care l-a gasit este cel de pe timpul presedintiei lui Ion Diaconescu. "In vremea in care statea Adrian Nastase aici, exista un alt mobilier", a spus Olteanu. Noul presedinte al Camerei si-ar dori sa mai schimbe unele lucruri, in functie de resursele financiare. De exemplu, i-ar fi placut ca masa de birou sa fie mai simpla, ca "o scandura" si ar vrea mai multe plante in noul sau cabinet. Olteanu intentioneaza sa aduca niste poze, pentru personalizarea cabinetului si niste legi. El le-a prezentat ziaristilor si sala de oaspeti. Olteanu a vorbit si despre consilierii pe care-i va avea, precizand ca fostul presedinte al Camerei beneficia de opt consilieri. Unii dintre acestia vor lucra cu Nastase, altii isi vor cauta de lucru. "O sa-mi aduc cativa dintre colaboratorii pe care i-am avut la minister", a precizat Bogdan Olteanu. Liberalul si fostul presedinte al acestui for legislativ Adrian Nastase ar fi trebuit sa aiba o intalnire de predare-primire a cabinetului, dar acest lucru nu s-a intamplat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.