Secretarul general-adjunct al PNL, Emil Cismas, a fost detasat pentru urmatoarele sase luni de la Cancelaria Guvernului, unde era consilier personal al premierului Calin Popescu Tariceanu, in functia de director general al Complexului Sportiv Nationa
Secretarul general-adjunct al PNL, Emil Cismas, a fost detasat pentru urmatoarele sase luni de la Cancelaria Guvernului, unde era consilier personal al premierului Calin Popescu Tariceanu, in functia de director general al Complexului Sportiv National "Lia Manoliu" din Capitala, dupa ce fostului sef al celei mai mari arene sportive din tara, Constantin Miclea, i-a expirat detasarea la Bucuresti, ne-a informat, ieri dupa-amiaza, presedintele ANS, Florian Gheorghe. "Miclea a fost detasat, pana pe data de 19 martie 2006, la Bucuresti, pe postul de director general al CSN Lia Manoliu. Dupa expirarea detasarii, Miclea se intoarce acasa, la CSN Piatra Arsa, el fiind din Busteni. Prin Ordin ANS, din aceeasi data, noul director general al complexului este Emil Cismas", ne-a declarat presedintele ANS. Astfel, dupa ce Guvernul Romaniei si Primaria Capitalei au anuntat ca se vor implica din acest an in demararea modernizarii stadionului "National" si a constructiei unei Sali Polivalente in incinta CSN "Lia Manoliu", numirea lui Emil Cismas pare sa fie un nou pas de "curatire" a zonei, stiut fiind faptul ca pe terenurile din Bdul. Basarabiei se afla in derulare mai multe contracte care incomodeaza proiectele guvernamentale. "Azi a fost prima mea zi de munca. Am cunoscut oamenii cu care voi lucra, am vizitat baza sportiva. Am cunoscut-o si pe Catalina Ponor, care sta la hotel Sport. Imi propun sa ma intalnesc cu sportivii, sa aflu care sunt doleantele lor, vreau sa le cream conditii mai bune de cazare si de pregatire", a declarat Emil Cismas pentru Mediafax, adaugand ca a practicat atletismul, dar nu ca sport de performanta, si ca a mai administrat la Arad o baza sportiva privata, care cuprindea hoteluri si terenuri de tenis. "Nici nu mi-as fi dorit prea mult sa mai raman, pentru ca trebuia sa stau departe de familie. In urma cu ceva vreme, se vorbise sa mi se prelungeasca detasarea, dar nu a fost ceva concret", a spus Miclea, care a fost detasat la CSN "Lia Manoliu" din functia de director general al CSN "Poiana Brasov", iar acum, prin Ordin ANS, se intoarce la "origini", la conducerea CSN Piatra Arsa. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.