Desi inaintea tragerii la sorti a semifinalelor Challenge Cup antrenorii Mariana Tarca si Dumitru Musi se temeau de un eventual "aranjament" al oficialilor EHF, ieri dimineata, suspiciunile celor doi s-au dovedit a fi neintemeiate, handbalul feminin
Desi inaintea tragerii la sorti a semifinalelor Challenge Cup antrenorii Mariana Tarca si Dumitru Musi se temeau de un eventual "aranjament" al oficialilor EHF, ieri dimineata, suspiciunile celor doi s-au dovedit a fi neintemeiate, handbalul feminin romanesc avand mai mult noroc decat fotbalul autohton in Cupa UEFA. Astfel, sortii au decis ieri, la Viena, ca Rulmentul Brasov sa evolueze in penultimul act al Challenge Cup impotriva gruparii franceze HC Merignac, iar Tomis Constanta sa dea piept cu formatia islandeza Valur Reykjavik. La putin timp dupa evenimentul derulat la sediul EHF, fosta mare handbalista Mariana Tarca s-a declarat bucuroasa ca nu a picat cu Tomis. "Nu a iesit asa cum doream, sa picam cu Valur Reykjavik, dar asa a fost sa fie. Ma bucur, totusi, ca nu jucam impotriva echipei Tomis in aceasta faza si-mi place sa cred ca ne vom intalni in finala. HC Merignac este o echipa cel putin la fel de buna ca si Dijon si trebuie sa incercam sa transam calificarea inca din primul meci", a declarat Tarca. Aceeasi satisfactie a fost afisata si de presedintele constantean Gheorghe Slabu, care a afirmat, in plus, ca va propune adversarilor sa joace ambele meciuri in Romania. "Pentru publicul constantean, am decis sa le facem islandezilor o propunere tentanta, ca sa jucam ambele meciuri in Romania", a spus Slabu, adaugand ca dubla mansa va fi extrem de dificila. Conform datelor EHF, ambele echipe romanesti vor juca meciurile tur pe teren propriu, pe 15 sau 16 aprilie, iar returul, o saptamana mai tarziu, in deplasare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.