Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a lansat, saptamana trecuta, operatiuni in valuta pentru persoane fizice si juridice, potrivit unui comunicat al bancii. Astfel, clientii CEC, persoane fizice, pot deschide conturi curente in valuta, fara comis
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a lansat, saptamana trecuta, operatiuni in valuta pentru persoane fizice si juridice, potrivit unui comunicat al bancii. Astfel, clientii CEC, persoane fizice, pot deschide conturi curente in valuta, fara comision, cu o suma de minimum 50 de euro sau echivalent in dolari. Dobanda este de 0,5% pe an la euro si, respectiv, de 0,25% la dolari. De asemenea, clientii bancii pot constitui depozite in valuta pe termen de una, 3, 6 si 12 luni, cu dobanzi fixe pe durata existentei depozitului. Dobanda pe termen de un an este 2,75% pentru depozitele in euro si 3,25% pentru dolari. In cazul in care, la sfarsitul intervalului, clientul opteaza pentru pastrarea depozitului pe aceeasi perioada, contractul se prelungeste automat, cu dobanda practicata pe piata in momentul reinnoirii acestui tip depozit. Persoanele juridice, de asemenea, pot deschide conturi curente in valuta, cu dobanda la vedere de 0,5%, si depozite la termen, pe una, 3, 6, 9 si 12 luni, in euro sau dolari, cu dobanda variabila. (A.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.