Ce se ascunde in spatele unei "Bufnite"? "Hohotul de ras care a salvat lumea". Cartea aceasta, purtand titlul de mai sus, este un bestseller mondial, care a castigat 12 premii internationale si acum este disponibila si cititorilor din Romania, in tra
Ce se ascunde in spatele unei "Bufnite"? "Hohotul de ras care a salvat lumea". Cartea aceasta, purtand titlul de mai sus, este un bestseller mondial, care a castigat 12 premii internationale si acum este disponibila si cititorilor din Romania, in traducerea Adrianei Badescu, la Editura Nemira. Pe "Booklist" (siteul asociatiei bibliotecarilor americani), cartea este descrisa in termenii urmatori: "Pare greu de crezut ca maestrul umorului negru a scris o carte pentru tinerii cititori. Dar imaginatia lui Hiaasen a avut intotdeauna un substrat comic si juvenil. In spatele cinismului evident rasuna hohotul de ras al unui pusti de doisprezece ani". Cronicarul publicatiei "Newsday" scria: "Cartile lui Hiaasen sunt atat de comice, incat ma mir ca nu au fost inca interzise". "Bufnita" este o combinatie de roman politist cu roman de aventuri, animat de personaje trasnite si originale, adevarata harjoneala literara. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.