Afaceristul craiovean Samir Spranceana si cei sase acoliti ai sai, arestati preventiv la data de 12 martie a.c., vor sti peste trei zile daca vor ramane sau nu dupa gratii. Contactat telefonic, purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Bucuresti, magist
Afaceristul craiovean Samir Spranceana si cei sase acoliti ai sai, arestati preventiv la data de 12 martie a.c., vor sti peste trei zile daca vor ramane sau nu dupa gratii. Contactat telefonic, purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Bucuresti, magistratul Pavel Filip, ne-a declarat ieri ca recursul formulat de aparatorii lui Samir Spranceana "a fost inregistrat sub numarul 8719/III/2006 urmand sa fie solutionat de judecatorii Sectiei a II-a Penala la termenul din data de 24 martie".
Samir Spranceana si cei sase acoliti ai lui au fost arestati preventiv, in urma unei ample operatiuni desfasurate de ofiteri de la Crima Organizata, procurori ai Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism, precum si mascati ai Brigazii Speciale.
Magistratii Tribunalului Bucuresti au emis pe numele celor sapte, Samir Spranceana, Luminita Dobre, Roland Impuscatoiu, Petrisor Craciun, Alin Popa, Florinel Buioca si Adrian Marius Berceanu, mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat in scopul obtinerii unor rambursari ilegale de TVA in valoare totala de aproape 660 de miliarde de lei vechi.
Banii astfel obtinuti erau ridicati in numerar sau transferati in conturile SC "Kira Group" SRL si SC "Oltenia Network Cable" SRL - societati in care Spranceana, Berceanu si Dobre aveau calitatea de asociati si administratori.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.