Oamenii cu bani din Romania vor avea un targ numai pentru ei. In perioada 7 - 10 decembrie 2006, Romexpo va gazdui targul produselor de lux Luxury Show. Organizatorii, Romexpo si Euroexpo, anunta un eveniment fara precedent in Romania in care se vor
Oamenii cu bani din Romania vor avea un targ numai pentru ei. In perioada 7 - 10 decembrie 2006, Romexpo va gazdui targul produselor de lux Luxury Show. Organizatorii, Romexpo si Euroexpo, anunta un eveniment fara precedent in Romania in care se vor regasi marcile premium si de lux existente pe piata in acest moment.
Luxury Show este mai mult decat un targ al produselor de lux, este un spectacol in sine, sustin organizatorii. "Decorurile pregatite de organizatori, in care se vor imbina luxul, stilul, stralucirea, bunul-gust si rafinamentul, desavarsesc o adevarata scena pe care vor evolua produsele de lux", se afirma intr-un comunicat de presa. Targul se va baza pe prezentele unor vedete ce vor prezenta produse de lux si marci renumite ce vor incerca sa convinga, prin atributele lor, invitatii: VIP-uri din diverse domenii, oameni de succes, lideri de opinie si jurnalisti de top.
Mai exact, produsele de lux rafinate vor fi impartite in cinci categorii: Home & Design, Motorshow, Trend Fashion, Hi End si Leisure & Pleasure.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.