Consultantul selectat de Ministerul Comunicatiilor in procesul de restructurare a Postei Romane va decide daca vor pleca de la CNPR 3.500 de angajati, numarul maxim specificat intr-un acord negociat cu Fondul Monetar International in 2005. In acord s
Consultantul selectat de Ministerul Comunicatiilor in procesul de restructurare a Postei Romane va decide daca vor pleca de la CNPR 3.500 de angajati, numarul maxim specificat intr-un acord negociat cu Fondul Monetar International in 2005. In acord se prevedea restructurarea personalului cu un procent situat intre 5 si 10% adica intre 1.650 si 3.500 de oameni.
"Acest proces se va derula numai in acord cu programul de restructurare propus de consultant", a declarat presedintele director general al Companiei Nationale Posta Romana, Dan Mihai Toader.
Daca va fi luata aceasta varianta, angajatii restructurati vor putea fi preluati in entitatile nou create prin restructurarea serviciilor conexe activitatii postale, dar si de piata libera, a spus Toader. Presedintele CNPR a subliniat ca piata serviciilor postale in Romania este intr-o faza incipienta, pe unele servicii postale trendul de crestere fiind situat intre 15-30 la suta, iar in aceste conditii Posta Romana ar avea nevoie de mai multi angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.