Pentru prima data in ultimii 16 ani, se va cunoaste cu certitudine care este pozitia turismului romanesc si care este gradul sau de competitivitate, ne-a declarat Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism. El a precizat ca, in c
Pentru prima data in ultimii 16 ani, se va cunoaste cu certitudine care este pozitia turismului romanesc si care este gradul sau de competitivitate, ne-a declarat Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism. El a precizat ca, in cateva zile, va fi prezentat "Raportul de tara", realizat in colaborare cu Consiliul Mondial al Turismului si Calatoriilor. "Pentru prima data vom avea de a face cu un punct de vedere obiectiv asupra turismului romanesc si cu o abordare profesionista a prioritatilor. Pentru prima data turismul romanesc va fi privit dintr-un unghi pragmatic care nu va putea fi contestat. Este unul dintre principalele noastre obiective: acela de a lasa in urma noastra fapte si actiuni care nu vor putea fi contestate, de a pune turismul romanesc pe un traiect profesionist care nu va putea avea de suferit de pe urma populismului", a mai declarat presedintele ANT. La evenimentul anuntat de Ovidiu Marian, din partea World Travel & Tourism Council (Consiliul Mondial al Turismului si Calatoriilor) vor fi prezenti Jean-Claude Baumgarten (presedinte WTTC) si Rick Miller (vicepresedinte executiv WTTC). World Travel & Tourism Council este forumul pentru afacerile globale in turism si este alcatuit din liderii celor mai bine clasate 100 de companii din industria turistica. Este singurul organism care reprezinta, la nivel global, interesele sectorului privat in domeniul turistic. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.