Reprezentativa de hochei pe gheata a Romaniei a promovat in divizia secunda a Campionatului Mondial de juniori "under 18", dupa ce a castigat, fara sa cunoasca infrangerea, turneul de la Miercurea Ciuc, care a contat pentru divizia a III-a. In ultima
Reprezentativa de hochei pe gheata a Romaniei a promovat in divizia secunda a Campionatului Mondial de juniori "under 18", dupa ce a castigat, fara sa cunoasca infrangerea, turneul de la Miercurea Ciuc, care a contat pentru divizia a III-a. In ultima etapa, tricolorii pregatiti de George Justinian au obtinut o noua victorie, spulberand selectionata Africii de Sud, cu scorul de 8-0, spre satisfactia celor peste 1000 de suporteri adunati cu mic cu mare in tribunele patinoarului "Vakar Lajos", care au aclamat minute-n sir spectacolul oferit de Attila Balint & Co. Astfel, cu cinci victorii la activ, Romania a castigat detasat grupa din esalonul al patrulea mondial, acumuland zece puncte, fiind urmata in clasament de Israel (4-4 cu Noua Zeelanda), cu sapte puncte. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.