Echipa masculina de baschet Dinamo-Erbasu s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a trecut, duminica seara, pe teren propriu, de gruparea CSM Oradea, cu scorul de 79-42. Cum si in partida tur din sferturile de finala ale intrecerii KO r
Echipa masculina de baschet Dinamo-Erbasu s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a trecut, duminica seara, pe teren propriu, de gruparea CSM Oradea, cu scorul de 79-42. Cum si in partida tur din sferturile de finala ale intrecerii KO ros-albii s-au impus cu scorul de 82-69, echipa pregatita de Dan Berceanu si Alexandru Vinereanu a urcat in careul de asi alaturi de detinatoarea trofeului, CSU Asesoft Ploiesti, calificata direct in aceasta faza. Conform programului anuntat de FRB, celelalte doua intalniri contand pentru returul sferturilor de finala se vor disputa la Cluj, unde Poli Mobitelco Cluj a primit, aseara, dupa inchiderea editiei, replica modestei Rapid (n.n. - in tur clujenii au invins cu 95-82) si la Sibiu, unde CSU din localitate va evolua, maine dupa-amiaza, de la ora 17, impotriva rivalei Gaz Metan Medias (n.n. - in tur elevii antrenorului Mircea Vulc s-au impus cu 112-99). Reamintim ca turneul final al Cupei Romaniei va avea loc in perioada 22-23 aprilie si se va disputa dupa sistemul Final Four.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.