Aproximativ o suta de persoane, majoritatea pensionari, s-au adunat, ieri dimineata, in fata Prefecturii Galati, protestand fata de conditiile de trai si cerand demisia Guvernului. Protestul a fost organizat de CNS Cartel Alfa, filiala Galati, sindic
Aproximativ o suta de persoane, majoritatea pensionari, s-au adunat, ieri dimineata, in fata Prefecturii Galati, protestand fata de conditiile de trai si cerand demisia Guvernului. Protestul a fost organizat de CNS Cartel Alfa, filiala Galati, sindicalistii reclamand tarifele mari la energie si gaze. Sindicalistilor li s-au alaturat foarte multi pensionari, care au cerut demisia Guvernului, scandand lozinci impotriva membrilor Cabinetului Tariceanu. In mijlocul protestatarilor au coborat, pentru jumatate de ora, prefectul de Galati Mihai Capra si subprefectul Vasile Hurduman, care au stat de vorba cu oamenii. Potrivit sindicalistilor, seria protestelor va continua in zilele de marti si miercuri. In urma cu doua saptamani, peste o mie de pensionari au protestat in strada, la Galati, cerand majorarea pensiilor, in timpul protestelor de atunci existand incidente cu fortele de ordine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.