Ionut Mazilu a fost eroul Sportului in partida cu Farul, reusind a doua "tripla" din cariera, prima fiind chiar la meciul de debut in Divizia A. "Imi doresc sa iau titlul de golgeter. Sa dau goluri este meseria mea", a spus Mazilu dupa meci. "Cred ca
Ionut Mazilu a fost eroul Sportului in partida cu Farul, reusind a doua "tripla" din cariera, prima fiind chiar la meciul de debut in Divizia A. "Imi doresc sa iau titlul de golgeter. Sa dau goluri este meseria mea", a spus Mazilu dupa meci. "Cred ca este un atacant care face mai mult de trei milioane de dolari", a spus Gh. Bosanceanu, patronul "marinarilor", despre atacantul Nationalei. In ciuda victoriei, Gh. Multescu, antrenorul "studentilor", s-a luat de arbitraj. "Am avut emotii la 2-1. Echipa adversa ne-a chinuit foarte mult, la fel si greselile noastre. Imi pare rau, dar trebuie sa o spun, arbitrul a fost foarte confuz", a spus Multescu. La randul sau, antrenorul Farului, Momcilo Vukotic, crede ca jucatorii sai au fost mai mult concentrati la partida de miercuri, din semifinalele Cupei Romaniei, cu FC National. "Vreau sa felicit Sportul pentru victorie. Le-am spus jucatorilor sa se concentreze la acest meci si nu la cel de miercuri. Mi-a placut cum am jucat in prima repriza, dar in cea de-a doua am pierdut organizarea in joc si le-am dat ocazia sa fie periculosi in atac", a declarat Vukotic. Sarbul a fost contestat de Gurita, dar si de galeria constanteana, care a scandat numele fostului antrenor, Grigoras. (RZS)
SPORTUL - FC FARUL 3-1 (1-0)
Au marcat: MAZILU (23, 69, 90+2) / T. MOLDOVAN (78).
Stadion: "Sportul Studentesc"; spectatori: 1.500.
SPORTUL: Stancioiu - S. Stancu, Patriche, A. Ratiu, Fl. Maxim - M. Nae (54 C. Gheorghe), C. Lazar, Cruceru, D. Varga (90+3 Mladin) - Curelea (77 Ferfelea), Mazilu. Antrenor: Gh. Multescu.
FARUL: G. Curca - Farmache, I. Barbu, Schiopu, L. Florea - Mario Carlos (52 Gurita), Lungu, Voiculet (67 T. Moldovan), Senin - L. Mihai, Todoran (76 V. Gheorghe). Antrenor: M. Vukotic.
Cartonase galbene: D. Varga (38), C. Lazar (65) / I. Barbu (37), Farmache (50), Schiopu (58).
Au arbitrat: O. Trandu - C. Avram, S. Caia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.