A aparut al doilea numar al "Bibliei culturale a orasului", asa cum este cunoscuta de fapt revista "Time Out". Din sumar: "Cele mai bune 10 cluburi din Bucuresti", interviu cu Woody Allen, "Fantastica" lui Caciuleanu, o "Poveste cu lautari si fanfar
A aparut al doilea numar al "Bibliei culturale a orasului", asa cum este cunoscuta de fapt revista "Time Out". Din sumar: "Cele mai bune 10 cluburi din Bucuresti", interviu cu Woody Allen, "Fantastica" lui Caciuleanu, o "Poveste cu lautari si fanfaragii", un interviu cu actorul Marius Manole, care este nominalizat la premiile UNITER. La rubrica Nightlife, cititorii vor putea afla mai multe despre DJ Food.
Binecunoscuta in orice capitala a lumii care se respecta, Time Out ofera informatii relevante despre viata culturala a Capitalei. Bucurestiul este cel de-al 14-lea oras in care apare Time Out, dupa Londra, New York, Sankt Petersburg, Istanbul, Chicago, Tel Aviv, Mumbai, Cape Town, Mexic, Shanghai, Moscova, Beijing, Dubai.
Reamintim ca aceasta revista apare de doua ori pe luna, intr-un tiraj de 20.000 de exemplare, avand pretul de 2,9 RON. Rubricile permanente ale revistei cuprind articole, recomandari, informatii despre film, teatru, muzica, dans, carte, restaurante, cluburi, petreceri, evenimente ale orasului. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.