Senatorul Ioan Talpes a pus capat relatiilor cu taranistii. El sustine ca a trait o mare deziluzie in urma episodului PPCD, convins ca a discutat cu niste oameni onorabili, care ulterior au procedat in afara oricarei reguli sau intelegeri. "Deziluzia
Senatorul Ioan Talpes a pus capat relatiilor cu taranistii. El sustine ca a trait o mare deziluzie in urma episodului PPCD, convins ca a discutat cu niste oameni onorabili, care ulterior au procedat in afara oricarei reguli sau intelegeri. "Deziluzia uriasa este domnul Ciuhandu", a declarat Talpes, aratand ca, dupa ce a acceptat de la bun inceput intalnirea cu conducerea PPCD, cu o seara inainte liderul partidului i-a cerut sa nu mai vina, motivandu-i "ca nu e momentul oportun, ca nu e bine, ca se va intampla nu stiu ce". Talpes s-a declarat surprins de aceasta reactie, mai ales pentru ca s-au inteles asupra participarii sale la toate conferintele crestin-democrate ce urmau sa fie cuprinse intr-un "program de conferinte la Cluj, Iasi, Bucuresti, in care sa fie invitati de la toate partidele, pentru a relansa, cu adevarat, un curent politic in Romania".
"Pentru mine, de acum inainte, despre domnul Ciuhandu, numai de bine!", a spus Talpes, precizand totodata ca unele persoane din PPCD reprezinta "capitole inchise". In privinta planurilor de viitor, fostul consilier prezidential a spus ca este posibil sa ramana independent pe tot restul mandatului sau de parlamentar si chiar sa candideze tot independent pentru un nou mandat la alegerile viitoare.
PPCD a devenit oficial partid parlamentar, dupa ce sambata a fost aprobat protocolul de comasare a UCS. Din noua postura, taranistii doresc sa participe la consultarile presedintelui tarii cu partidele parlamentare, sa fie redus pragul electoral si sa intre pe liste comune cu PD in cursa alegerilor pentru Parlamentul European.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.