Se pare ca aveau dreptate jucatorii de la Rapid cand exersau optimismul in perspectiva "dublei" cu Steaua din sferturile de finala ale Cupei UEFA, bazandu-se pe faptul ca ros-albastrii nu reusisera pana duminica sa inscrie nici un gol in cele trei pa
Se pare ca aveau dreptate jucatorii de la Rapid cand exersau optimismul in perspectiva "dublei" cu Steaua din sferturile de finala ale Cupei UEFA, bazandu-se pe faptul ca ros-albastrii nu reusisera pana duminica sa inscrie nici un gol in cele trei partide anterioare disputate pe "Lia Manoliu". N-au izbutit nici aseara, pe arena din "Parcul cu platani", iar impresia generala a fost ca stelistii n-ar fi concretizat ceva in poarta deloc extraordinarului portar Eugen Nae nici daca partida s-ar fi prelungit cu cateva ore. Daca pe cei din Ghencea ii incalzeste cu ceva putem afirma cu usurinta ca acestia au dominat mare parte din cele mai bine de 90 de minute, in care, precum in disputa precedenta din campionat ca Argesul lui Cartu, nu si-au creat nici o ocazie veritabila de gol, incapatanadu-se sa recurga in disperare la suturi de la distanta ori la centrari obsesive catre Iacob sau Dica, nici una din aceste scremeri neavand finalitatea dorita. Un stil cu adevarat italian au dovedit "bancarii" lui Bergodi, care s-au aparat fara crispare, au temporizat destul de bine jocul la mijlocul terenului, contraatacand periculos de cateva ori, cand neinspiratia in momentul pasei decisive ori imprecizia suturilor fotbalistilor australieni i-au impiedicat sa obtina o victorie mincinoasa, intrucat o asemena intalnire penibila nu merita sa aiba un castigator. (C. DINU)
FC NATIONAL - STEAUA 0-0
Stadion: Cotroceni; spectatori: 8.000.
STEAUA: Carlos - Ogararu, Ghionea, D. Goian (35 E. Baciu), P. Marin - Nicolita, Radoi, Paraschiv, Bostina (76 A. Cristea)- Iacob (62 Oprita), N. Dica. Antrenor: C. Olaroiu.
NATIONAL: Nae - Sapunaru, Burca, Mehmetovic, Mozacu - Abiodoun (56 Iancu), Bundea, Srhoj (67 Tames), M. Oprea - Griffiths, Chihaia (46 Herea). Antrenor: Cr. Bergodi.
Cartonase galbene: Sapunaru (22), Burca (76), M. Oprea (80), Herea (85) / Radoi (19).
Au arbitrat: Al. Deaconu - Ad. Vidan, N. Marodin


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.