Rapid nu reuseste sa repete in campionat prestatiile din Cupa UEFA, remizand pentru a doua oara in acest retur, scor 1-1 cu FC Arges la Mioveni. Giulestenii au suferit mult ieri, mai ales dupa ce Costescu, lansat de Daouda, a marcat din pozitie de li
Rapid nu reuseste sa repete in campionat prestatiile din Cupa UEFA, remizand pentru a doua oara in acest retur, scor 1-1 cu FC Arges la Mioveni. Giulestenii au suferit mult ieri, mai ales dupa ce Costescu, lansat de Daouda, a marcat din pozitie de liber cu D. Coman, dupa ce l-a pierdut pe drum pe Maftei. Cartu, supranumit nu degeaba "Sorinaccio", a cautat la 1-0 pentru FC Arges sa inchida jocul, cedand oaspetilor initiativa. Rapid a alergat in nestire dupa gol, insa marile ocazii au fost tot de partea pitestenilor. Rohat (lovitura de cap pe langa poarta), Costescu (sut de la 20 de metri putin alaturi) si Chita (lovitura de cap, din 6 metri, alaturi) au trecut pe langa 2-0. Finalul a apartinut in totalitate giulestenilor. R. Lucescu a trimis pe teren "artileria grea" - V. Moldovan, Buga si D. Niculae au inceput meciul pe banca de rezerve - iar golul izbavirii a venit in prelungiri. Dupa mai multe ocazii, ratate de Vasilache, D. Niculae si V. Moldovan (singur cu Guso, a incercat sa-l lobeze pe bosniac, dar acesta a respins cu mana), a venit egalarea. V. Moldovan a urmarit o minge prelungita cu capul de D. Niculae si a sutat la colt, pe joc, pentru 1-1. Culmea ironiei, Rapid a egalat atunci cand nimeni nu se mai astepta, la fel cum o facuse, in tur, si Argesul in Giulesti. "Probabil ca suntem condamnati sa ramanem o echipa mica. Acest 1-0 pe care l-am avut ne-a coplesit. Puteam obtine o victorie mare, in fata unui adversar remarcabil", a spus la final Sorin Cartu, antrenorul Argesului. "Noi am avut 4-5 ocazii mari de gol, iar Argesul, in afara de faza din care a marcat, nu ne-a pus probleme. Asta este, rezultatul ramane", a replicat Razvan Lucescu, antrenorul din Giulesti. Cel mai suparat a fost Dinu "Vama". "Nu stiu daca rezultatul este sau nu mincinos. Toata lumea stie cum joaca Argesul, dar acest lucru este problema pitestenilor. In schimb, terenul de joc nu are nici o legatura cu Divizia A", a spus Dinu Gheorghe. (MIG)
FC ARGES - RAPID 1-1 (1-0)
A marcat: COSTESCU (12) / V. MOLDOVAN (90+3).
Stadion: "Orasenesc", Mioveni; spectatori: 7.500.
FC ARGES: Guso - Chita, Rohat, Daouda, Bazzi - Prepelita (65 Ad. Ionescu), Murgan, Negoita - Bilasco, Costescu (84 Crivac), Nastasie (75 Cr. Tanase). Antrenor: S. Cartu.
RAPID: D. Coman - M. Constantin, Maftei, I. Rada - Badoi, Val. Negru, R. Stancu, I. Stancu (65 D. Niculae) - Burdujan (46 V. Moldovan), Pancu, Vasilache (55 Buga). Antrenor: R. Lucescu.
Cartonase galbene: Negoita (24), Nastasie (42), Guso (79) / Pancu (20).
Au arbitrat: A. Constantin - M. Savaniu, I. Onicas.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.