Ministrul Afacerilor externe, Mihai-Razvan Ungureanu, va conduce o delegatie care va participa luna aceasta la a XII-a reuniune a Consiliului de Asociere UE-Romania. Reuniunea Consiliului de Asociere va examina progresele realizate de Romania in proc
Ministrul Afacerilor externe, Mihai-Razvan Ungureanu, va conduce o delegatie care va participa luna aceasta la a XII-a reuniune a Consiliului de Asociere UE-Romania. Reuniunea Consiliului de Asociere va examina progresele realizate de Romania in procesul de aderare la UE. Va fi estimat de asemenea in ce masura Romania raspunde evaluarilor si recomandarilor din raportul de monitorizare realizat de Comisia Europeana in octombrie, anul trecut. In cadrul reuniunii vor mai fi abordate aspecte privind relatiile comerciale UE-Romania in baza Acordului European, aspecte de actualitate ale agendei internationale si de interes comun. Membrii delegatiei vor purta discutii cu reprezentanti ai Comisiei Europene aducand argumentele necesare pentru a asigura un raport pozitiv in luna mai. Oficialii romani vor prezenta europenilor evolutiile pozitive inregistrate de Romania in domeniile: administratie publica, coruptie, absorbtia fondurilor europene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.