Dinamo a revenit la viata dupa victoria de la Tg. Jiu, 2-0 cu Pandurii, si incepe sa ameninte din nou cu castigarea titlului. "Sunt bucuros! Am castigat, suntem pe primul loc si trebuie sa ramanem aici", a spus dupa meci Cristian Borcea, directorul e
Dinamo a revenit la viata dupa victoria de la Tg. Jiu, 2-0 cu Pandurii, si incepe sa ameninte din nou cu castigarea titlului. "Sunt bucuros! Am castigat, suntem pe primul loc si trebuie sa ramanem aici", a spus dupa meci Cristian Borcea, directorul executiv al "cainilor rosii". "Am demonstrat ca jocul cu Otelul a fost un accident, pentru ca valoarea lui Dinamo este cea aratata aici, la Tg. Jiu. Nu este un nou inceput pentru Dinamo, ci o continuare dupa acel accident", a declarat, la randul sau, antrenorul Ion Marin. "Sapaliga" considera ca echipa sa a meritat victoria deoarece a stiut sa fructifice ocaziile de gol pe care si le-a creat si le-a multumit spectatorilor gorjeni care nu au uitat ca in trecut a pregatit Pandurii si i-au facut o primire frumoasa la Tg. Jiu. Intrebat daca Dinamo ar putea fi avantajata de faptul ca Rapid si Steaua se vor intalni in sferturile de finala ale Cupei UEFA, Ion Marin a spus: "Un avantaj ar putea fi ca poti prinde una din ele obosita, dar nu cred ca se mai poate discuta in zilele noastre de asa ceva pentru ca sunt metode de refacere rapida dupa efort. Poate fi si un dezavantaj, pentru ca raman in priza si capata mai multa experienta". Fl. Petre (cu poarta goala, dupa o faza creata de Grigorie si Danciulescu) si Cl. Niculescu (din lovitura libera, ajutat de portarul advers, care a boxat mingea in poarta!) au marcat golurile primei victorii a lui Dinamo in acest retur. Petre crede ca prin victoria de sambata "alb-rosii" si-au spalat pacatele dupa infrangerea din meciul cu Otelul. "A fost o infrangere dureroasa, dar am trecut peste momentul acela si important este sa avem un parcurs destul de bun in viitor. Azi am aratat o alta fata a noastra, am redevenit echipa de care Dinamo are nevoie pentru a fi pe locul intai", a comentat Petre. Antrenorul Pandurilor, Viorel Hizo, a apreciat ca in partida de sambata diferenta a fost facuta de experienta si valoare. "Am facut un joc bun, chiar daca am intalnit echipa de pe primul loc. Suferim mult insa la finalizare. Avem si o nesansa extraordinara. Dinamo, cand te prinde, exploateaza orice greseala pe care o faci", a mentionat Hizo. Altfel, directorul general al lui Dinamo, Gigi Netoiu, a fost primit cu ostilitate la stadion de catre fanii gorjeni. De asemenea, prezent la meci, Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a lansat un atac dur spre gruparea din "Groapa". "Nu joaca nimic. Dupa ce promovam, ii batem rau de tot. In plus, sa vad de unde mai ia Dinamo jucatori, ca din Oltenia nu mai are nici o sansa", a spus Mititelu. (RZS)
"POLI" TIMISOARA - FCM BACAU 2-0 (1-0)
Au marcat: A. STOICA (29). MANSOUR (50).
Stadion: "Dan Paltinisanu"; spectatori: 25.000.
"POLI": M. Popa - Olah, McKain, Canu, Emeghara - Naidin (46 Caramarin), Ov. Petre - Simek (75 Stanic), A. Stoica, Balace - Mansour (66 Gluscevic). Antrenor: Gh. Hagi.
FCM: C. Manea - Codreanu, Bojescu, Spiridon (16 D. David), Isac - Balauru, I. Matei, S. Trofin, M. Dobos (53 Neagu) - Ad. Gheorghiu, Verdes (57 M. Tanasa). Antrenor: Cr. Popovici.
Cartonase galbene: McKain (60), Ov. Petre (62) / Bojescu (26), Balauru (30), I. Matei (74).
Au arbitrat: L. Dan - O. Sovre, Cr. Nica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.