Ministrul Integrarii, Anca Boagiu, aflat in vizita de evaluare in judetul Prahova, a declarat ca "din ianuarie 2007 vom fi pe picioarele noastre in ceea ce priveste cheltuirea banilor europeni". Ministrul a mai adaugat ca, incepand cu 2007, nu vom ma
Ministrul Integrarii, Anca Boagiu, aflat in vizita de evaluare in judetul Prahova, a declarat ca "din ianuarie 2007 vom fi pe picioarele noastre in ceea ce priveste cheltuirea banilor europeni". Ministrul a mai adaugat ca, incepand cu 2007, nu vom mai beneficia de ajutorul Delegatiei Comisiei Europene care sa ne orienteze si sa ne indrume in gestionarea fondurilor europene. Din 2007 aceasta va deveni o sarcina grea si va trebui sa dam dovada de multa responsabilitate, a precizat Boagiu. "Utilizarea fondurilor de preaderare a fost un bun antrenament pentru sumele uriase pe care Romania le va primi o data ce va deveni stat membru. Trebuie de pe acum sa pregatim proiecte viabile, pentru ca la data aderarii, acestea sa se poata aplica deja pentru finantare europeana", a declarat ministrul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.