Fara a forta prea mult si fara a arata mare lucru, "Poli" a trecut sambata, scor 2-0, de FCM Bacau, la capatul unui meci in care la rampa a iesit Alin Stoica. Mijlocasul recuperat de Hagi dupa cativa ani stersi la echipe din strainatate, a marcat un
Fara a forta prea mult si fara a arata mare lucru, "Poli" a trecut sambata, scor 2-0, de FCM Bacau, la capatul unui meci in care la rampa a iesit Alin Stoica. Mijlocasul recuperat de Hagi dupa cativa ani stersi la echipe din strainatate, a marcat un gol (primul al sau in Divizia A, la 27 de ani!) si a pasat genial la celalalt. "Conteaza ca am castigat si acum mergem cu speranta in Ghencea, pentru meciul cu Steaua", a spus Stoica dupa meci. "Este clar ca Alin este un jucator talentat, desi nu e refacut suta la suta. Speram sa redevina cel care era inainte", a comentat Hagi. Antrenorul lui "Poli" a declarat ca victoria confera jucatorilor sai un moral foarte bun inaintea urmatoarelor doua meciuri, cu Steaua si Rapid. "Vom intalni doua echipe foarte bune, care au moral, au entuziasm, au facut performanta. Sunt un exemplu pentru noi, dar si noi suntem intr-un moment foarte bun si speram sa fim mai buni decat ei", a afirmat Hagi, care a precizat ca meciul cu FCM Bacau era "un examen important", fiind primul pe teren propriu dupa aproape patru luni. "Ne-am bucurat ca publicul a umplut stadionul si noi trebuia sa confirmam printr-un joc bun victoria de la Iasi. Cred ca am realizat un joc bun, iar la sfarsit am avut 15-20 de minute in care am jucat si pentru oamenii din tribuna", a subliniat Hagi. De partea cealalta, Cristi Popovici, antrenorul lui FCM Bacau, a declarat ca a sperat ca va obtine un rezultat pozitiv la Timisoara, insa a admis ca "Poli" a fost superioara echipei sale la toate capitolele. "Cred ca avem forta de a ne salva de la retrogradare. In prima etapa am facut un egal cu FC National, care atunci era pe locul trei, si nu am avut sansa, pentru ca trebuia sa castigam", a subliniat Popovici. Altfel, Mihaita Plesan a urmarit meciul tot de la tribuna intai, fiind suspendat, iar inainte de partida a traversat terenul in aplauzele publicului. Inainte de startul meciului, s-a tinut un moment de reculegere in memoria lui Bogdan Gradina, unul dintre liderii galeriei banatene, decedat intr-un accident rutier in luna februarie. Lovitura de incepere a meciului a fost data, in mod simbolic, de fosta glorie din anii '60-'70, Ionel Bungau, care a primit tricoul cu numarul 10. (MIG)
"POLI" TIMISOARA - FCM BACAU 2-0 (1-0)
Au marcat: A. STOICA (29). MANSOUR (50).
Stadion: "Dan Paltinisanu"; spectatori: 25.000.
"POLI": M. Popa - Olah, McKain, Canu, Emeghara - Naidin (46 Caramarin), Ov. Petre - Simek (75 Stanic), A. Stoica, Balace - Mansour (66 Gluscevic). Antrenor: Gh. Hagi.
FCM: C. Manea - Codreanu, Bojescu, Spiridon (16 D. David), Isac - Balauru, I. Matei, S. Trofin, M. Dobos (53 Neagu) - Ad. Gheorghiu, Verdes (57 M. Tanasa). Antrenor: Cr. Popovici.
Cartonase galbene: McKain (60), Ov. Petre (62) / Bojescu (26), Balauru (30), I. Matei (74).
Au arbitrat: L. Dan - O. Sovre, Cr. Nica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.