Omul de afaceri Florian Anghelescu, sotul fostului consilier de stat Stana Anghelescu, a fost inmormantat ieri, la cimitirul din Pipera. La slujba de inmormantare, care a inceput in jurul orei 14.00, a participat pentru cateva minute si prima doamna
Omul de afaceri Florian Anghelescu, sotul fostului consilier de stat Stana Anghelescu, a fost inmormantat ieri, la cimitirul din Pipera. La slujba de inmormantare, care a inceput in jurul orei 14.00, a participat pentru cateva minute si prima doamna a tarii, Maria Basescu, dupa ce traseul strabatut de aceasta la lectiile de echitatie s-a intersectat cu cortegiul funerar. Maria Basescu si cei trei calareti care o insoteau au asteptat in tacere trecerea convoiului. Atunci cand convoiul a oprit, potrivit Realitatea Tv, inaintea unei intersectii, dintr-o masina a coborat Stana Anghelescu, care a mangaiat unul dintre cai. Strunit de calaret, calul a facut o plecaciune in fata masinii mortuare. In tot acest timp, Maria Basescu nu s-a dat jos de pe cal si nici nu a vorbit cu vreuna dintre persoanele venite la inmormantare, desi era vizibil afectata. De altfel, la funeralii au participat aproximativ 40 de persoane, majoritatea apropiati ai familiei.
Florian Anghelescu a fost gasit mort, joi, la domiciliul sau din Bucuresti. Potrivit anchetatorilor, omul de afaceri s-a spanzurat. Ancheta continua insa, pentru a inlatura orice suspiciune in ceea ce priveste conditiile in care omul de afaceri si-a pierdut viata. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.