Aproximativ 300 de spectatori care au ramas in afara stadionului din Mioveni inaintea partidei FC Arges - Rapid, din etapa a 17-a a Diviziei A, au incercat sa forteze patrunderea in incinta arenei, fiind nevoie de interventia fortelor de ordine pentr
Aproximativ 300 de spectatori care au ramas in afara stadionului din Mioveni inaintea partidei FC Arges - Rapid, din etapa a 17-a a Diviziei A, au incercat sa forteze patrunderea in incinta arenei, fiind nevoie de interventia fortelor de ordine pentru degajarea zonei. Pe Stadionul "Orasenesc" din Mioveni au fost prezenti mult peste 5000 de spectatori, cat este capacitatea maxima a arenei. Sute de persoane, atat sustinatori rapidisti, cat si ai echipei gazda, au ramas la porti, in ciuda faptului ca aveau bilete achizitionate pentru acest meci. Fanii giulesteni au intrat in conflict cu fortele de ordine, care au apelat chiar si la gazele lacrimogene pentru calmarea situatiei. La finalul meciului, fanii bucuresteni au incercat sa rupa gardul care-i despartea de suporterii argeseni, pentru a le cere socoteala acestora din urma. Pana la urma, situatia s-a calmat, la interventia lui Dinu Gheorghe, presedintele executiv al giulestenilor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.