FC Vaslui a reusit prima victorie in acest sezon, scor 2-0 cu Gloria Bistrita, si l-a facut pe finantatorul Adrian Porumboiu sa creada in ramanerea echipei in Divizia A. "Am asteptat prea mult, dar de acum incolo fiti siguri ca, in afara de Steaua, n
FC Vaslui a reusit prima victorie in acest sezon, scor 2-0 cu Gloria Bistrita, si l-a facut pe finantatorul Adrian Porumboiu sa creada in ramanerea echipei in Divizia A. "Am asteptat prea mult, dar de acum incolo fiti siguri ca, in afara de Steaua, n-are cine sa mai castige la Vaslui. Ba chiar vom aduce puncte multe si din deplasare. Nu retrogradam!", a spus Porumboiu. In schimb, antrenorul Mircea Rednic a declarat ca nu este multumit de joc, dar este fericit pentru victorie. "Nu pot sa fiu decat fericit de rezultat. Este o victorie pe care ne-am dorit-o toti, muncita, chiar daca echipa a avut unele probleme, mai ales in prima repriza. Nu sunt multumit de joc, dar sunt fericit de victorie. Sa speram ca acestea vor mai veni, astfel incat sa ne atingem obiectivul de a ne salva de la retrogradare", a spus Rednic. "Voi face si o analiza a meciului, pentru ca dupa inscrierea golului am observat o anumita relaxare a unor jucatori. Cei care au intrat in repriza a doua au dat un plus jocului si de aceea fotbalistii ar trebui sa se teama ca exista concurenta pe posturi", a adaugat "Puriul". La randul sau, antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau, s-a declarat multumit de atitudinea jucatorilor sai. "S-a jucat de la egal la egal, a fost un meci echilibrat. Am venit de multe ori peste ei. Au fost ocazii de ambele parti, un meci in care fiecare echipa a incercat sa-si adjudece toate cele trei puncte", a spus Sabau. Altfel, cu zece minute inainte de inceperea partidei, deoarece tribunele erau pline, au ramas in afara arenei 4000 de oameni, printre acestia numarandu-se si persoane care aveau bilete. In timpul meciului, in stadion se putea auzi cum spectatorii ramasi afara bateau cu pumnii in portile de la intrare. La finalul partidei, un suporter al lui FC Vaslui a adus la stadion un taur de 350 de kilograme pe care l-a oferit bistritenilor, prima invinsa de vasluieni in aceasta editie de campionat. Fanul echipei din Vaslui s-a declarat dispus sa asigure si transportul taurului la Bistrita si sa ofere si alti tauri pentru eventualele victorii din viitor. Sabau a refuzat taurul, intreband ironic daca nu cumva animalul a fost dat arbitrilor. (MCZ)
SC VASLUI - GLORIA 2-0 (1-0)
Au marcat: M. CROITORU (9), BUKVIC (81).
Stadion: "Municipal"; spectatori: 8.000.
SC VASLUI: Hutan - Buhus, Panait, Lacusta, I. Baicu - Jovanovic (69 Maletic), I. Badea (76 B. Nicolae), M. Croitoru, Sfarlea - Val. Badea (65 Cursaru), Bukvic. Antrenor: M. Rednic.
GLORIA: Albut - D. Matei, A. Rus, Chibulcutean, Sarmasan - Oncica (60 Arbanas), Nalati, Astilean, Paduretu (74 Iftodi) - Negrean, Bruncevic (85 Tarnaveanu). Antrenor: I. Sabau.
Cartonase galbene: I. Badea (20), Jovanovic (38) / Negrean (23), Oncica (44), Paduretu (56).
Au arbitrat: V. Berbecaru - D. Iliescu, Fl. Buzarnescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.