Interpretul Silviu Iancu sau In-Verso, pe numele sau de scena, s-a stabilit in Elvetia de aproape cinci ani. Acolo s-a hotarat sa se lanseze in muzica, in urma castigarii unui concurs foarte popular. Interpretul Silviu Iancu (foto) sau In-Verso
Interpretul Silviu Iancu sau In-Verso, pe numele sau de scena, s-a stabilit in Elvetia de aproape cinci ani. Acolo s-a hotarat sa se lanseze in muzica, in urma castigarii unui concurs foarte popular.


Interpretul Silviu Iancu (foto) sau In-Verso, pe numele sau de scena, s-a stabilit in Elvetia de aproape cinci ani. Acolo s-a hotarat sa se lanseze in muzica, in urma castigarii unui concurs foarte popular.
MUZICA DE FILM. A lucrat la primul sau album timp de sase luni, cel care i-a compus melodiile fiind nimeni altul decat Bogdan Ioan, preferatul Andrei. Pentru ca are un look interesant si o voce buna, solistul spune ca a fost solicitat sa realizeze coloana sonora pentru un film ce urmeaza a fi realizat la New York. El colaboreaza cu importante case de productie, precum Sotti Records, Stepson Productions Grup si Music Media Line. Sotti Records este o casa de productie din New York, ce are sucursala si in Elvetia. De fapt, cel care l-a remarcat inca de pe vremea concursului la care a debutat a fost Antonio Piredda, unul dintre directorii Sotti Records. La 29 martie, Silviu Iancu va sustine un recital pe Champs Elysee.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.