Gazdele au obtinut prima victorie din acest campionat, dar evolutia echipei nu a fost pe placul lui Mircea Rednic.
""Nu sunt multumit de joc, dar sunt fericit pentru rezultat. Sper sa mai urmeze astfel de succese pentru a reusi sa ne salvam d
Gazdele au obtinut prima victorie din acest campionat, dar evolutia echipei nu a fost pe placul lui Mircea Rednic.
""Nu sunt multumit de joc, dar sunt fericit pentru rezultat. Sper sa mai urmeze astfel de succese pentru a reusi sa ne salvam de la retrogradare. Este o victorie pe care ne-am dorit-o toti, muncita, chiar daca echipa a avut unele probleme, mai ales in prima repriza. Voi face si o analiza a meciului, pentru ca dupa inscrierea golului am observat o anumita relaxare a unor jucatori"", a spus Rednic. In schimb, desi Gloria a pierdut, Ovidiu Sabau s-a declarat multumit de atitudinea jucatorilor sai, care si-au creat multe ocazii la poarta lui Hutan (foto). ""S-a jucat de la egal la egal, a fost un meci echilibrat. Am venit de multe ori peste ei dar am avut ghinion"", a spus tehnicianul oaspetilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.