Colectia pentru vara propusa de Irina este dinamica si plina de energie, la fel ca si imaginea pieselor vestimentare. Moda anilor '60 revine, asa ca o rochie cu talia care sa se termine sub sira spinarii este binevenita. Accesoriile vin in completare

Colectia pentru vara propusa de Irina este dinamica si plina de energie, la fel ca si imaginea pieselor vestimentare. Moda anilor '60 revine, asa ca o rochie cu talia care sa se termine sub sira spinarii este binevenita. Accesoriile vin in completarea tinutei. Gentile de talie medie sunt practice, dar si la mare fita in acest sezon. Ca materiale se poarta matasea naturala, bumbacul, inul. Talpa joasa la pantofi, calcaiul gol si materialele sifonate, combinate cu efecte in cusaturi, sunt in topul preferintelor.
"Vara aceasta se poarta culorile nisipii, naturale, culori precum alb, gri si bej potrivite pentru toata ziua", spune Irina Schrotter. Desi se poarta visiniul si movul in toate nuantele, totusi vedeta verii pentru tinutele de seara ramane albastrul. De asemenea, se poarta denimul, metalele, auriu si argintiu, ca si culoarea alb.
Ca imprimeuri, in mare voga sunt carourile, dungile si geometriile. Pantalonii sofisticati sunt la mare moda.

Greseli in asocierea de culori

In viziunea mea, cea mai proasta asociere este rosu cu albastru. Aceasta mi se pare cea mai violenta combinatie... Chiar si rosu cu verde se inscrie in aceeasi categorie, desi, mai nou, merg in zona kitsch-ului. Aceasta e o zona acceptata intr-o anumita masura, dar cred ca trebuie sa fii bine informat, sa stii ce si cum combini ca sa nu arati ca o varza.

Cu ce ne imbracam la o intalnire de afaceri sau la o receptie?

Daca intalnirea este una de afaceri, este ideal sa purtam un costum elegant. Daca intalnirea are loc la pranz, imbracam un costum in culori deschise, iar seara optam pentru un costum in culori inchise.
La o receptie nu ne putem prezenta decat cu o rochie eleganta, in culorile care sunt acum in voga: de preferat albastrul indigo, vedeta verii la capitolul culori sau o nuanta de visiniu. De asemenea, asortam la rochie sandale cu calcaiul gol si cu varful rotund. Doar seara se mai pot purta si cei cu varful ascutit. Ca accesorii, se poarta gentile medii si gablonturile de tot felul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.