Trupa germana Scooter va sustine un concert in Romania, pe 19 mai, la Arenele Romane. Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui mai nou album al trupei - "Who's Got The Last Laugh Now?", au declarat organizatorii SMArt Advertising. Turn
Trupa germana Scooter va sustine un concert in Romania, pe 19 mai, la Arenele Romane. Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui mai nou album al trupei - "Who's Got The Last Laugh Now?", au declarat organizatorii SMArt Advertising. Turneul a pornit pe 6 martie, la Hanovra, si a continuat la Berlin, München, Leipzig, Zwickau si Dresden.
Show-ul Scooter va fi deschis la ora 19.00 de doi DJ care vor incalzi atmosfera pana la ora 21.00. Apoi vor urca pe scena cei de la Simplu, care vor sustine un recital de 30-40 de minute.
Trupa techno va prezenta publicului roman un show live ce cuprinde piese de pe ultimul album - "Who's Got The Last Laugh Now?", aparut la sfarsitul anului 2005. Scooter va urca pe scena din Romania in formatie completa. H.P. Baxxter, Rick J. Jordan si Jay Frog vor aduce un spectacol care combina muzica, lumina si proiectiile video.
Biletele pentru concert vor fi puse in vanzare la inceputul lunii aprilie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.