Dumitru Dragomir, presedintele LPF, s-a declarat stupefiat de rezultatul tragerii la sorti. "Nu-mi pot sa imi dau seama ce s-a intamplat. E ghinion curat. E incredibil ce s-a intamplat, dar asta e. Trebuie sa ne bucuram ca vom avea o echipa in semifi
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, s-a declarat stupefiat de rezultatul tragerii la sorti. "Nu-mi pot sa imi dau seama ce s-a intamplat. E ghinion curat. E incredibil ce s-a intamplat, dar asta e. Trebuie sa ne bucuram ca vom avea o echipa in semifinale", a declarat Mitica. El si-a regasit apoi tonul optimist. "O sa vada si UEFA ca avem fotbal valoros. Una dintre aceste doua echipe va castiga finala. Vor fi meciuri corecte, cu scantei", a profetit Dragomir. Seful Ligii a propus ca ambele manse sa se dispute pe Stadionul National din cadrul Complexului Sportiv National "Lia Manoliu". "Acest meci trebuie vazut pe viu de cat mai multi romani. De aceea propun ca ambele partide sa se desfasoare pe Stadionul National", a mentionat Dragomir. Mitica a fost imediat contrat de giulesteni, care nici nu vor sa auda. "In Giulesti nu am primit nici un gol si acolo vom juca si cu Steaua. Vom rezolva calificarea din prima mansa pe stadionul nostru", a replicat Mugurel Buga, golgeterul Cupei UEFA. "Sunt surprins, dar in acelasi timp bucuros pentru ca vom avea o echipa in semifinalele Cupei UEFA", a comentat Florin Prunea, directorul de relatii internationale din FRF. "Va fi un spectacol de calitate, pe care fotbalul romanesc il merita cu prisosinta. Sa nu uitam ca la mijloc este vorba de orgolii imense", a adaugat Prunea, care, surprinzator, a fost de acord cu propunerea lui Mitica, cunoscute fiind divergentele dintre cei doi. "Este o propunere foarte buna, pentru ca ar da ocazia multor iubitori ai fotbalului sa vada acest spectacol live. E greu de crezut insa ca Rapid va refuza sa joace in <<cazanul din Giulesti>>", a afirmat Prunea. "Trebuie sa fim pozitivi, vom avea o echipa in semifinale. E adevarat, ca puteam sa avem ambele reprezentante, dar la fel de bine puteam sa nu avem niciuna. Poate ca in 2009 vom avea o finalista", a declarat Sandu.
Sandu a precizat ca performantele obtinute de Steaua si Rapid ajuta imaginii fotbalului romanesc. "Nu cred ca ne va ajuta pentru obtinerea gazduirii finalei Cupei UEFA din 2009. Acolo conteaza criteriile pe care le vom indeplini", a mai spus Sandu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.