Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtar Donetk, s-a declarat ieri convins ca tragerea la sorti a meciurilor din sferturile de finala ale Cupei UEFA a fost trucata in asa fel incat cele doua echipe romanesti sa joace intre ele. "Eu sunt in razboi cu UEF
Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtar Donetk, s-a declarat ieri convins ca tragerea la sorti a meciurilor din sferturile de finala ale Cupei UEFA a fost trucata in asa fel incat cele doua echipe romanesti sa joace intre ele. "Eu sunt in razboi cu UEFA pentru aceste lucruri de multi ani. Sunt sigur ca au facut special sa cada impreuna Rapid si Steaua, pentru ca ar fi un dezastru financiar ca doua echipe din estul Europei sa ajunga in finala de la Eindhoven", a acuzat tehnicianul roman pentru Realitatea TV. "E pacat, pentru ca ar fi avut amandoua sanse mari sa se califice in finala. Nu bag mana in foc, dar a fost ceva necurat", a mai spus antrenorul care a parasit competitia in optimi, eliminat de echipa franceza Lille. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.