Dupa mai bine de doua saptamani in care a reusit sa atinga si pragul de 2,95 lei, ieri dolarul a coborat la 2,8756 lei, fata de 2,9141 lei, acum doua zile. Scaderea monedei americane este o consecinta atat a evolutiei paritatii euro/dolar, cat si a r
Dupa mai bine de doua saptamani in care a reusit sa atinga si pragul de 2,95 lei, ieri dolarul a coborat la 2,8756 lei, fata de 2,9141 lei, acum doua zile. Scaderea monedei americane este o consecinta atat a evolutiei paritatii euro/dolar, cat si a raportului euro/leu. Daca pe pietele internationale euro zburda in fata dolarului, la noi leul i-a luat "fata". Dupa ce a urcat la inceputul saptamanii la un maxim de 3,5391 lei, ieri moneda unica a cochetat cu pragul de 3,5 lei, cursul sau mediu fiind stabilit la 3,5018 lei. Un dealer bancar declara ieri ca "este posibil ca pragul de 3,5 lei sa se mentina inca cateva zile, apoi urmand sa fie atacat cel de la 3,45 lei".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.