Foarte haioasa alegerea dlui Ion Iliescu in fruntea unui asa-zis Consiliu de Onoare al PSD, din care nu stiu cine si cati fac parte, dar banuiesc ca nu prea multi, pentru ca, in mod obiectiv, nici nu prea au cum. O fi pe-acolo si Dan Ioan Popescu sau
Foarte haioasa alegerea dlui Ion Iliescu in fruntea unui asa-zis Consiliu de Onoare al PSD, din care nu stiu cine si cati fac parte, dar banuiesc ca nu prea multi, pentru ca, in mod obiectiv, nici nu prea au cum. O fi pe-acolo si Dan Ioan Popescu sau Viorel Hrebenciuc? Ori poate Miki Spaga? Sau Agathon? O reuniune a consiliului asta trebuie ca seamana cu celebra secventa a sedintei "famigliilor" din "Nasul" lui Francis Ford Coppola. Si-n capul mesei, kanesno, Bunicuta Rosie. Asta da reformare si europenizare social-democrata! Probabil ca pesedistii care l-au ales pe dl Ion Iliescu in fruntea acestui organism de starnit zambete s-au bazat pe faptul ca in anumite medii tartorul din umbra al tuturor coruptilor din partid mai are reputatia unui om "sarac, dar cinstit". Poate ca fata de Nastase, Mitrea, DIP si altii eiusdem farinae, dl Ion Iliescu o fi mai sarac. Dar in nici un caz mai cinstit.
Avea dreptate in editorialul sau din ZIUA de ieri colegul Rasvan Moldoveanu cand se mira de grija brusca a atator comentatori vizavi de soarta PSD. Soarta-i dupa cum si-o mai face si omul, iar daca omul ales sa vegheze la onoarea imaculata a social-democratiei a fost taman dl Ion Iliescu, ce sa mai zicem? Zicem ca la o inmormantare: sa fie primit! Sau precum Anton Pan - daca e sa ne gandim la viitorul politic al PSD: daca nema putirinta, ce mai chichirez galceava?


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.