FRF este obligata ca, in turneul pe care nationala de fotbal a Romaniei il va efectua in luna mai in SUA, sa asigure prezenta vedetelor Adrian Mutu, Cristian Chivu, Bogdan Lobont, Mirel Radoi si Dorinel Munteanu, au anuntat ieri organizatorii actiuni
FRF este obligata ca, in turneul pe care nationala de fotbal a Romaniei il va efectua in luna mai in SUA, sa asigure prezenta vedetelor Adrian Mutu, Cristian Chivu, Bogdan Lobont, Mirel Radoi si Dorinel Munteanu, au anuntat ieri organizatorii actiunii. "Asta vrea sa vada romanul de acolo. Totul s-a convenit impreuna cu selectionerul Victor Piturca", a spus Silviu Prigoana, patronul firmei care organizeaza turneul. Totusi, Prigoana a mentionat ca nu vor fi probleme in cazul in care unul dintre cei cinci jucatori romani se va accidenta si nu va mai putea participa la turneul american. Fostii sportivi Gheorghe Hagi, Ilie Nastase si Nadia Comaneci vor fi invitati, de catre organizatorii turneului, la cele trei meciuri. De asemenea, organizatorii turneului au anuntat ca 4.000 de bilete sunt disponibile pentru suporterii din Europa care doresc sa fie prezenti la meciurile din SUA. Toate meciurile pe care Romania le va disputa in turneul american sunt date oficiale in calendarul FIFA. Echipa nationala de fotbal a Romaniei va sustine, in perioada 21-28 mai 2006, un turneu de trei meciuri in Statele Unite ale Americii. Echipa antrenata de Victor Piturca va juca pe 23 mai cu Uruguay, la Los Angeles, si pe 26 si 27 mai cu reprezentativele Irlandei de Nord si ale Columbiei la Chicago. In urma acestui turneu FRF va incasa cel putin 350.000 de dolari. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.