Fanii Rapidului au trait la intensitate maxima partida de infarct de la Hamburg, imprastiati prin diferite pub-uri bucurestene sau, cei mai infocati, la beraria Giulestina, din incinta stadionului. Imediat dupa ultimul fluier al arbitrului Bo Larsen,
Fanii Rapidului au trait la intensitate maxima partida de infarct de la Hamburg, imprastiati prin diferite pub-uri bucurestene sau, cei mai infocati, la beraria Giulestina, din incinta stadionului. Imediat dupa ultimul fluier al arbitrului Bo Larsen, masini cu steaguri alb-visinii au invadat orasul, punctul convergent fiind Piata Universitatii. Acolo au ajuns cateva sute, care au scandat mai bine de o ora numele echipei favorite, pe cel al antrenorului Razvan Lucescu, insa refrenul favorit a fost "Sa vina Cupa in Giulesti". Prin ninsoare au pornit apoi spre Aeroportul Baneasa, unde, noaptea tarziu, era asteptata aeronava cu delegatia rapidista. In jurul orei trei dimineata, cu o intarziere de 50 de minute, "eroii de la Hamburg" au aterizat in Bucuresti, in uralele a peste 500 de fani, dar si ale membrilor familiilor, care venisera sa-i duca acasa. Sotiile, prietenele si mamele fotbalistilor de la Rapid au patruns cu greu in aeroport prin marea de oameni care se lupta cu fortele de ordine pentru a intra in sala de asteptare. Jandarmii dislocati la aeroportul Baneasa au facut fata cu greu fanilor care fortau patrunderea. Cativa suporteri au reusit totusi sa fenteze vigilenta fortelor de ordine si au putut astfel sa-si imbratiseze favoritii in momentul in care acestia au aparut in sala de asteptare de la aeroport. Rapidistii si-au facut cu greu loc printre oameni, au scandat alaturi de ei, Viorel Moldovan a fost luat pe sus si aruncat in aer, semn ca a fost deja adoptat de fanii din Giulesti. "Razvan Lucescu face la Rapid o echipa de platina si ii multumesc din suflet. Avem un lot valoros si astept performantele", a spus Jean Valvis in vacarmul de pe Baneasa. "Este o calificare foarte frumoasa. La inceput am fost singuri, acum suntem inconjurati de lume", a comentat Razvan Lucescu, in timp ce presedintele Dinu Gheorghe a spus ca de mult nu a mai fost la fel de fericit si de multumit ca dupa calificarea in sferturile Cupei UEFA. La iesirea din aeroport, sutele de fani Rapidisti au scandat intr-un glas "Sa vina Cupa in Giulesti" si "Ole, ole, multumim Rapidule". Inainte de plecarea autocarului, un suporter urcat pe o masina aflata langa un autocar a aprins o fumigena visinie, iar masina in care se aflau suporterii rapidisti a plecat in uralele fanilor. Avea insa sa se opreasca la Arcul de Triumf, unde fotbalistii antrenati de Razvan Lucescu au coborat din autocar si au cantat din nou, timp de cateva minute, impreuna cu suporterii, imnul Rapidului. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.