Conducerea Aliantei s-ar putea intruni sambata sau duminica, pentru a discuta propunerea PNL privind candidatura la presedintia Camerei si situatia creata prin aparitia unui candidat in coalitie din partea PC, Daniela Popa. "Este previzibil ca saptam
Conducerea Aliantei s-ar putea intruni sambata sau duminica, pentru a discuta propunerea PNL privind candidatura la presedintia Camerei si situatia creata prin aparitia unui candidat in coalitie din partea PC, Daniela Popa. "Este previzibil ca saptamana viitoare va fi marcata de inca o pierdere de timp pe proceduri, in ce priveste articolul din Regulament referitor la cine are dreptul sa propuna candidat la presedintia Camerei si am dori sa evitam aceasta pierdere de timp", a comentat Radulescu, subliniind totodata ca democratii il vor sprijini pe liberalul Bogdan Olteanu. De altfel, acesta este si candidatul sprijinit de UDMR. Pe de alta parte, referindu-se la propunerea conservatorilor, liderul PD Emil Boc a comentat ca gestul PC poate fi considerat "doar un incident" si si-a exprimat convingerea ca se va gasi o solutie, astfel incat coalitia sa sustina un candidat comun. De cealalta parte a baricadei, pesedistii si-au desemnat deja candidatul: deputatul Valer Dorneanu. Potrivit liderului Mircea Geoana, Dorneanu a fost singura propunere pe care au analizat-o in acest sens. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.