UEFA organizeaza astazi la Eindhoven, oras in care se va disputa finala C2, tragerea la sorti a sferturilor de finala si a semifinalelor competitiei. Daca pana acum sistemul a fost cu capi de serie, Rapid venind din urna a cincea in grupe si apoi cap
UEFA organizeaza astazi la Eindhoven, oras in care se va disputa finala C2, tragerea la sorti a sferturilor de finala si a semifinalelor competitiei. Daca pana acum sistemul a fost cu capi de serie, Rapid venind din urna a cincea in grupe si apoi cap de serie in saisprezecimile de finala, gratie primului loc ocupat in grupa, incepand de astazi tragerea la sorti este mult simplificata. Nu mai exista favorite, nu se mai tine cont de tara de provenienta. Practic, cele opt echipe ramase in competitie, printre care si Rapidul, vor fi introduse in aceeasi urna, fiind extrase doua cate doua pentru stabilirea celor patru "sferturi", urmand sa se joace acasa si in deplasare exact in ordinea iesirii la sorti. Datele pentru aceasta faza a competitiei sunt 30 martie - turul si 6 aprilie - returul. Apoi se vor trage la sorti si semifinalele, prin numerotarea sferturilor de finala si incrucisarea acestora. Tragerea la sorti de astazi va incepe la ora 14 si va putea fi urmarita in direct la TVR 1 si pe site-ul www.ziua.ro. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.