Parcursul exceptional al Rapidului in Cupa UEFA a adus jucatorilor lui Razvan Lucescu destule cartonase galbene, astfel incat nu mai putin de zece giulesteni sunt la un pas de suspendare. Astfel, Danut Coman, Marius Constantin, Ionut Rada, Mugurel Bu
Parcursul exceptional al Rapidului in Cupa UEFA a adus jucatorilor lui Razvan Lucescu destule cartonase galbene, astfel incat nu mai putin de zece giulesteni sunt la un pas de suspendare. Astfel, Danut Coman, Marius Constantin, Ionut Rada, Mugurel Buga, Emil Dica, Marius Maldarasanu, Ciprian Vasilache, Daniel Niculae, Lucian Burdujan si Nicolae Constantin ar putea rata mansa secunda a sferturilor de finala din Cupa UEFA in cazul in care vor fi avertizati in primul joc, pentru care nu exista nici un suspendat. De asemenea, la prima mansa a "sferturilor" va reveni la Rapid si Vasile Maftei, cel care a stat la Hamburg din cauza cartonasului rosu primit la partida de la Bucuresti cu Hertha. Interesant este felul in care Razvan Lucescu si-a protejat jucatorii in partea a doua a meciului, de la Hamburg de o eventuala eliminare. Astfel, Viorel Moldovan a fost trimis pe teren cu rolul clar de a face el cat mai multe faulturi, dar si pentru a-i provoca pe fotbalistii germani, care erau foarte nervosi si care au aratat si la Bucuresti ca ii lasa nervii destul de usor. Moldovan a intrat in multe clinciuri mai putin fotbalistice cu jucatorii lui Hamburg, dar nu a reusit sa aduca eliminarea vreunuia dintre ei, fiind si el iertat de un cartonas rosu pentru o intrare criminala la Jarolim. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.