Directorul general al galatenilor, Marius Stan, spera ca gruparea pe care o conduce sa obtina astazi, la revenirea pe Stadionul "Otelul", prima victorie pe teren propriu din acest sezon, in meciul cu Politehnica Iasi, primul al etapei a 17-a din Divi
Directorul general al galatenilor, Marius Stan, spera ca gruparea pe care o conduce sa obtina astazi, la revenirea pe Stadionul "Otelul", prima victorie pe teren propriu din acest sezon, in meciul cu Politehnica Iasi, primul al etapei a 17-a din Divizia A. In aceasta editie de campionat, Otelul nu a obtinut nici o victorie pe teren propriu, insa a reusit sa invinga de doua ori in deplasare, pe Politehnica Iasi, scor 1-0 in etapa a 2-a, si pe Dinamo, scor 3-0, in etapa a 16-a. "Sper sa obtinem in sfarsit trei puncte acasa, puncte dupa care eu tanjesc de cand am venit la Galati, necesare in primul rand pentru suporteri, care cred ca au suferit alaturi de noi mult prea multa umilinta", a afirmat Stan. Incepand din vara, Otelul a evoluat pe stadionul concitadinei Dunarea, la arena proprie fiind executate lucrari de modernizare. Stan a afirmat ca Politehnica este o echipa creata "dupa chipul si asemanarea sa", avand in vedere ca a fost presedinte la clubul din Iasi pana la inceputul acestui sezon. "Ma laud putin si spun ca aceasta echipa e cladita si dupa chipul si asemanarea mea. E o formatie tenace, ambitioasa, care nu se da batuta niciodata", a precizat Stan. Antrenorul Petre Grigoras nu ii va putea folosi in meciul cu Politehnica pe Gado si V. Tanase, ambii suspendati. "O victorie este esentiala pentru noi dupa rezultatul cu Dinamo. Va fi un meci mult mai greu, pentru ca este primul pe teren propriu, pe un gazon schimbat, iar Otelul nu a mai castigat acasa din luna mai a anului trecut si asta reprezinta o presiune in plus pentru jucatorii mei", a mentionat Grigoras. De partea cealalta, antrenorul iesenilor, Ionut Popa, a declarat ieri ca se teme ca nu cumva jucatorii sai sa se sperie de terenul bun de la Galati, deoarece in aceasta saptamana s-au pregatit doar in sala sau pe zapada. "Sper, totusi, ca jucatorii mei vor face tot ce le sta in putinta pentru a recupera punctele pierdute etapa trecuta in mocirla din Copou, in fata Timisoarei", a mai spus Popa, care a precizat ca se teme de faptul ca lipsa pregatirii pe un teren bun in aceasta perioada ar putea sa compromita intregul campionat pentru echipa sa. "Este o vorba in popor care spune ca <<asa cum iti asterni, asa dormi>>. Asa este si in fotbal: asa cum te antrenezi, asa joci. Sunt inspaimantat de conditiile in care ne pregatim", a afirmat Popa. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.