Antrenorul lui Dinamo, Ion Marin, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va efectua schimbari in echipa dupa infrangerea suferita in etapa trecuta, pe teren propriu, in fata Otelului (scor 0-3), dar acestea nu vor fi radicale. Dupa c
Antrenorul lui Dinamo, Ion Marin, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va efectua schimbari in echipa dupa infrangerea suferita in etapa trecuta, pe teren propriu, in fata Otelului (scor 0-3), dar acestea nu vor fi radicale. Dupa ce a folosit la meciul cu Otelul o canadiana inscriptionata cu A2, purtata de obicei de antrenorii secunzi, Ion Marin si-a inceput ieri conferinta de presa cu o gluma, scuzandu-se ca a intarziat din cauza faptului ca si-a cautat in vestiar geaca pe care scria A1, dar nu a mai gasit-o. Ion Marin sustine ca ar fi bine ca meciul pierdut cu Otelul Galati sa fie uitat cat mai repede, iar jucatorii sa se concentreze pe viitoarele intalniri. "Chiar daca ne-a durut sufletul pentru infrangerea cu Otelul, as dori sa nu dovedim o sensibilitate excesiva. E momentul sa dovedim ca suntem barbati, e momentul sa castigam. Din acest moment nu mai exista nici o scuza. Nu ne mai intereseaza trecutul, ne intereseaza viitorul", a spus "Sapaliga", adaugand ca un titlu de campion merita doua luni de sacrificii. Referindu-se la colaborarea cu directorul tehnic al echipei, Cornel Dinu, Ion Marin a spus: "Este o colaborare fireasca. Nici unul dintre dumneavoastra nu ar vrea sa fie in locul nostru. In afara de responsabilitatea rezultatelor, avem si o responsabilitate afectiva, pentru ca primii pasi in fotbal i-am facut in curtea lui Dinamo. Noi nu suntem mercenari". Ion Marin a precizat ca in cursul serii de joi a avut o intalnire cu reprezentantii suporterilor, carora le-a multumit pentru sprijinul acordat dupa infrangerea cu Otelul. Ion Marin a mentionat ca partida din deplasare cu Pandurii Tg. Jiu va fi dificila atat din cauza mizei, cat si a terenului si a adversarului. "Ambele echipe isi doresc cele trei puncte, dar pentru obiective diferite: noi pentru titlu, iar Pandurii pentru a se salva de la retrogradare", a precizat "Sapaliga". Antrenorul dinamovist a mai afirmat ca are incredere in arbitrul partidei de sambata, Ionica Serea, considerandu-l un central de valoare. "Am incredere in el ca va fi echilibrat si va stii sa stapaneasca jocul", a adaugat Ion Marin. Lotul lui Dinamo a intrat in cantonament la Saftica, urmand sa plece astazi, la ora 15, direct la Tg. Jiu, unde va fi cazat la Hotel Parc.
Florea si Curt prezentati oficial
Tot ieri, fundasii Daniel Florea, imprumutat de la Sahtar Donetk, si Tiberiu Curt, transferat ca jucator liber de contract, au fost prezentati oficial de FC Dinamo. Curt a declarat ca este constient de faptul ca suporterii dinamovisti nu vor uita ca a evoluat la Steaua, dar spera sa faca o treaba buna la noua sa echipa. "De-a lungul carierei am trecut prin mai multe momente grele, cum este si acesta", a spus Curt. Florea a declarat ca si-ar fi dorit sa ramana la Sahtar, dar nu isi mai permitea sa stea pe banca de rezerve la echipa antrenata de Mircea Lucescu. "Mi-as fi dorit sa raman la Sahtar, echipa care joaca an de an in Liga Campionilor, dar poate voi juca si cu Dinamo. Nu am facut un pas inapoi. Nu imi mai permiteam sa nu joc. Fiecare meci si antrenament este important pentru mine", a spus Florea, care a afirmat ca din lotul pe care-l stia in urma cu cinci ani, cand evolua la Dinamo, doar pe Fl. Petre si pe Vl. Munteanu i-a mai gasit in vestiar. Curt va purta tricoul cu numarul 2, iar Florea pe cel cu numarul 14. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.