Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor Publice, s-a intalnit marti cu presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu. Principalul subiect de discutie l-a reprezentat sprijinul autoritatilor pentru organizarea Campionatului de handbal seni
Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor Publice, s-a intalnit marti cu presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu. Principalul subiect de discutie l-a reprezentat sprijinul autoritatilor pentru organizarea Campionatului de handbal seniori in Romania in ianuarie 2009. "Guvernul, prin Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala pentru Sport, va sustine organizarea Campionatului mondial de handbal seniori in Romania in ianuarie 2009. In acest sens, Ministerul Finantelor Publice va include in bugetul anului 2008 sumele ce vor fi alocate pentru acest eveniment si va sustine initiativa Primariei Municipiului Bucuresti de construire a unei Sali Polivalente care sa fie finalizata pana la momentul demararii Campionatului mondial de handbal din 2009", a declarat Sebastian Vladescu. Sebastian Vladescu a mai afirmat ca va sustine trecerea salilor de sport in administrarea autoritatilor locale. "Sper ca propunerile domnului Gatu privind dezvoltarea activitatii sportive in cadrul educational sa fie acceptate si implementate de factorii responsabili", a spus ministrul Finantelor Publice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.